ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

Comfort Παπούτσια

Δημιουργίες για τη γυναίκα και τον άνδρα, σε εντυπωσιακά υποδήματα επώνυμων brands. BOXER shoes, air, light, chic & soft. America, Ragazza, RELAX anatomic. Softies, Ipanema, Rider, Safe Step, Kricket shoes, Adam’s, Inblu κ.α. σας προσκαλούν να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ και σας προκαλούν να περπατήσετε…

Υποδήματα Μπούμπουλης

Η οικογένεια Μπούμπουλη, τρεις γενεές τώρα στο καλό δερμάτινο παπούτσι μετέφερε όλη αυτή τη γνώση και το μεράκι, σε μία επιχείρηση. που από την αρχή της σκοπό είχε να συνεχίσει την παράδοση του καλού Ελληνικού παπουτσιού.

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο του παπουτσιού από το 1988 σαν “Ι. Μπούμπουλης & ΣΙΑ ΟΕ” και αργότερα με την σημερινή της μορφή υποδήματα Μπούμπουλης Ιωάννης”. 

Η φιλοσοφία της εταιρείας αυτής ήταν και είναι η άριστη ποιότητα και η τέλεια εξυπηρέτηση των πελατών της. Με δύο brand names τα “JB company & Legend Walking
 καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά στην κατασκευή casual και αμπιγέ ανδρικού παπουτσιού. 

Το 1990 επέκτεινε την δραστηριότητα της και στην λιανική πώληση. Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας, το κατάστημά λιανικής πώλησης συνεχίζοντας την παράδοση, επεκτείνει το πάθος του για την πώληση ποιοτικών προϊόντων. Στο κατάστημά μας, παντρεύεται η ποιότητα με τον καλό σχεδιασμό και το χαμηλό κόστος. 

Νοιαζόμαστε για εσάς, και επιλέγοντας το κατάστημά μας, μας δίνετε την ευκαιρία να αλλάξουμε ένα μικρό μέρος του κόσμου σας και είμαστε ευτυχείς να το κάνουμε αυτό με επαγγελματισμό και πάθος. 

50 BRANDS
33 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
2500 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανδρικά & Γυναικεία παπούτσια Online

Άλλο ένα ορόσημο για εμάς από την έναρξη του καταστήματος μας, είναι η παρουσία μας στο web με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα – papoutsomania.gr. Και έτσι τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τα προϊόντα μας σε απευθείας σύνδεση μαζί σας. 

Άλλος ένας θαυμάσιος τρόπος για να περιηγηθείτε και να απολαύσετε τα καλύτερα προϊόντα από τα καλύτερα εμπορικά σήματα της αγοράς στο είδος. Σκοπός μας να νιώσετε και να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα και την ενημέρωση των online υπηρεσιών μας.

Επώνυμα ανδρικά και γυναικεία παπούτσια online: www.papoutsomania.gr

Αποστολές και στην Κύπρο

Επώνυμα ανδρικά και γυναικεία παπούτσια

Επισκεφθείτε μας

Ανατομικά & αερόσολα

Comfort shoes

Ανατομικά & Αερόσολα παπούτσια

Δερμάτινα παπούτσια

Επώνυμα Brands

Σχεδιασμός – Ποιότητα Ποιότητα υλικών

Προσφορές - Ευκαιρίες

Χαμηλές τιμές

Ιδανική σχέση
ποιότητας – τιμής

papoutsomania.gr

Το Eshop μας

Εισκεφθείτε το
papoutsomania.gr

`` Όλη η άνεση στα πόδια σας ``

Μέσα από τα χρόνια έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα, προσανατολισμένο στο comfort παπούτσι. Δημιουργίες για τη γυναίκα και τον άνδρα, σε εντυπωσιακά υποδήματα επώνυμων brands. BOXER shoes, AMERIKA, RELAX anatomic, RAGAZZA, SOFTIES shoes, SAFE STEP,  KRICKET shoes, IPANEMA κ.α. σας προσκαλούν να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ και σας προκαλούν να περπατήσετε…